play

Parikkalan keskustan vesikatko alkaa aikaisintaan keskiviikkona

Runkoventtiilien testausalueen kartta.

Runkoventtiilien testausalueen kartta. Kuva: Parikkalan kunta

Aleksi Keränen

Parikkalan kunnan vesilaitos tiedotti tänään maanantaina 6. toukokuuta kello 17.50, että vesikatkos alkaa aikaisintaan ylihuomenna keskiviikkona 8. toukokuuta. Aikataulu ilmoitetaan myöhemmin, kunhan saadaan tarvikkeet valmiiksi tilattua ja toimitettua paikan päälle.

Edellisiin korjaustöihin liittyen alueelta on otettu vesinäytteitä viidestä kohtaa sunnuntaina. Näytteissä ei ole havaittu mitään hälyttävää ja vettä ei tarvitse keittää. Seuraavat tulokset valmistuvat tiistaina.

Vesilaitos kehottaa juoksuttamaan hanavettä kylmän veden puolelta, mikäli vesi on sameaa. Vedenjuoksutuksen jälkeen vesihanan poresuuttimen voi tarvittaessa avata ja puhdistaa.

Veden laatuun liittyvistä ongelmista voi ilmoittaa sähköpostitse kunta@parikkala.fi

Huomenna tiistaina 7. toukokuuta testataan Parikkalan keskustan Tukkikujan ja Tapulikujan välisiä vesijohtoverkoston runkoventtiileitä korjaustyöhön valmistautumiseksi. Työ tapahtuu kello 9-14 välisenä aikana. Vesilaitos pyytää välttämään vedenkäyttöä runkoventtiileiden testausalueella, josta on kuva liitteenä.

Vesilaitos pahoittelee tilanteesta koituvaa haittaa ja vaivaa alueen asukkaille ja tiedottaa asiasta seuraavan kerran huomenna tiistaina kello 15 mennessä.

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta