play

Kaatumisen ehkäisyn maakunnallinen toimintamalli voitti turvallisuuspalkinnon

Palkintoa oli aiemmin tänään vastaanottamassa Etelä-Karjalan hyvinvointialueelta Aija Rautio (vas.), Jaana Viskari ja Sari Hokkanen. Palkinnon luovutti Etelä-Karjalan pelastuslaitoksen pelastusjohtaja Jani Kareinen.

Palkintoa oli aiemmin tänään vastaanottamassa Etelä-Karjalan hyvinvointialueelta Aija Rautio (vas.), Jaana Viskari ja Sari Hokkanen. Palkinnon luovutti Etelä-Karjalan pelastuslaitoksen pelastusjohtaja Jani Kareinen. Kuva: Ikäystävällinen Etelä-Karjala -hanke

Aleksi Keränen

Ikäystävällinen Etelä-Karjala -hankkeen kaatumisen ehkäisyn toimintamalli voitti vuoden 2023 Sosiaali- ja terveysalan turvallisuuspalkinnon. Palkinnon myönsi Suomen Palopäällystöliiton Sosiaali- ja terveysalan turvallisuuskunta, joka myöntää vuosittain turvallisuuspalkinnon esimerkillisestä työstä alan turvallisuuden kehittämiseksi. Palkinnon voi saada niin onnettomuuksien ehkäisytyöstä, vahinkojen määrää estäneestä tai rajoittaneesta tapahtumasta tai toiminnasta, ansiokkaasta toiminnasta sotealan turvallisuuden kehittämiseksi tai alan turvallisuutta edistävän laitteen, toimintatavan tai vastaavan kehittämisestä.