Julkaistu 
Päivi Jantunen

Rajarinki ajetaan taas ensi sunnuntaina

Pyöräilijät ajavat mielellään Simpelejärven itäpuolen ympäri: Kaukolan, Intsilän ja Kesusmaan kautta Kirjavalaan ja Kuutostietä takaisin. Tai toisin päin.

Reitillä ajetaan myös kilpailumielessä. Kolmannen kerran järjestettävä Rajarinki pyöräillään ensi sunnuntaina 5.6.

Kuntosarjassa ajetaan kaksi kierrosta. Matkaa kertyy 90 kilometriä.  Viime vuonna miesten kuntosarjan voittajan aika jäi alle kahden ja puolen tunnin.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Retkisarjakin polki hyvää vauhtia. Aikaa nopeimpaan kierrokseen (50 km) meni himpun yli puolitoista tuntia. Voittoaika oli PaU:n nykyisen pyöräily- ja soutujaoston puheenjohtajan Jorma Hirvosen ajama.

Hyvän pyöräilykevään innostamana, tänä vuonna tapahtumaan odotetaan sataa lähentelevää ajajamäärää. Reitti on monipuolinen. Rataprofiilissa erottuvat jyrkimmät nousut ovat edessä, kun lähdetään Kirjavalasta kohti Intsilää.

– Kuntosarjassa mennään kovaa alusta asti, viimeistään Särkisalmelta eteenpäin. Kovin pätkä alkaa Kuutostieltä Kesusmaalle kääntymisen jälkeen. 

Nousuvoittoinen osuus jatkuu Intsilän isojen mäkien päälle.

– Irtiotto kannattaa tehdä toisella kierroksella, viimeisessä pitkässä nousussa, jotta pääsee pitkiin alamäkiin ilman, että kaverit pääsevät peesiin, reitin hyvin tunteva pyöräilijä kertoo

 

Kommentoi

Hae sivuilta