Julkaistu    |  Päivitetty 
Aleksi Keränen

Etelä-Karjalan koronarajoitukset jatkuvat ainakin kuukauden TILAAJILLE

Maakunnallinen rokotekattavuus on vahvasti nousujohteinen myös kolmansien koronarokotteiden osalta, kuten kärkikunnissa järjestetyt walk in -rokotuspäivät ovat osoittaneet. Kuva Parikkalan hyvinvointikeskuksella joulukuussa järjestetystä ajanvarauksettomasta rokotuspäivästä. Maakunnallinen rokotekattavuus on vahvasti nousujohteinen myös kolmansien koronarokotteiden osalta, kuten kärkikunnissa järjestetyt walk in -rokotuspäivät ovat osoittaneet. Kuva Parikkalan hyvinvointikeskuksella joulukuussa järjestetystä ajanvarauksettomasta rokotuspäivästä.

Alueellinen tilannekuvaryhmä suosittelee aikuisten joukkueurheilun ja ryhmäharrastusten keskeyttämistä vielä kuukauden ajaksi. Maakunnan koronatartunnoissa tehtiin tiistaina uusi ennätys, rokotekattavuus on hyvässä nousussa kolmansienkin rokotteiden osalta.

Etelä-Karjalan maakuntaa koskevat koronarajoitukset sekä -suositukset jatkuvat vähintään kuukauden verran. Eilen kokoustanut alueellinen covid-19-tilannekuvaryhmä päätti säilyttää rajoitukset voimassa vähintään 20. helmikuuta saakka.

Hae sivuilta