Julkaistu 
lege pajari-kosonen

Nyt voi varata ajan maksuttomaan kausi-influenssarokotukseen

Nyt rokotetaan riskiryhmäläisiä. Marko Puumalainen Nyt rokotetaan riskiryhmäläisiä.

Riskiryhmäläisten maksuttomat influenssarokotukset ovat käynnissä Etelä-Karjalan joukkorokotuspisteissä Lappeenrannan Iso-Kristiinassa ja Imatran ToriGalleriassa sekä maakunnan hyvinvointiasemilla. Aikoja rokotuksiin tälle ja tulevalle viikolle on vielä jäljellä.
Kausi-influenssarokotuksiin voi tulla vain ajanvarauksella joko Eksoten asiointipalvelun kautta tai puhelinajanvarauksella numerosta 05 352 2355 arkisin kello 7–17 tämän ja ensi viikon aikana eli 26.11. saakka.
Maksuttomaan kausi-influenssarokotukseen oikeutettuja ovat henkilöt, joiden terveydelle influenssa aiheuttaa oleellisen uhan tai joiden terveydelle rokotuksesta on merkittävää hyötyä. Heitä ovat  kuuden kuukauden – alle seitsemän vuoden ikäiset lapset, raskaana olevat, kaikki 65 vuotta täyttäneet, sairautensa tai hoitonsa vuoksi riskiryhmiin kuuluvat ja vakavalle influenssalle alttiiden henkilöiden lähipiiri, varusmiespalveluksensa aloittavat miehet ja vapaaehtoisen asepalveluksen aloittavat naiset sekä sosiaali- ja terveydenhuollon sekä lääkehuollon henkilöstö
Lisätietoja medialle:

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta