Julkaistu    |  Päivitetty 
Anssi Kemppinen

Timo Toivonen jatkaa Simpelejärven opiston rehtorina

Tiistaina Timo Toivonen veti Simpejärven opiston Esson baari -keskusteluja. Anssi Kemppinen Tiistaina Timo Toivonen veti Simpejärven opiston Esson baari -keskusteluja.

Simpelejärven opiston rehtoriksi on valittu opiston nykyinen rehtori Timo Toivonen.
Parikkalan kunnanhallitus teki valinnan tiistain kokouksessa.
Virkaa haki seitsemän ehdokasta, joista tiistaina kokoontunut haastatteluryhmä piti kolmea kasvatustieteen maisteria eli Toivosta, Pauli Karihtalaa ja Jussi Kainulaista tehtävään sopivampina.
Rehtorin valinnassa arvostettiin näkemystä vapaan sivistystyön kehittämisestä, esimieskokemusta ja yhteistyötaitoja erityisesti kolmannen sektorin kanssa.
Haastatteluryhmä arvioi, että Karihtalalla oli muita hakijoita pidempi ja laajempi esimiestyön sekä johtamisen kokemusta. Kainulaisellakin oli poikkeuksellisen laaja kokemus niin kotimaasta kuin ulkomailta
Toivosen näkemys vapaan sivistystyön kehittämisestä katsottiin kuitenkin konkreettiseksi ja parhaiten tehtävään sopivaksi. Lisäksi Toivosen yhteistyötaidoista on saatu hyvää palautetta. Kokonaisuus ratkaisi valinnan Toivosen eduksi.
Simpelejärven opiston rehtorin valinta jouduttiin uusimaan, kun Itä-Suomen hallinto-oikeus kumosi syksyllä Parikkalan kunnanhallituksen reilu vuosi sitten tekemät päätöksen rehtorin valinnasta.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta