Julkaistu 
Aleksi Keränen

Hahlon nuoret tähtäsivät SM-mitaleille

Simpeleen Hahlon SM-kisoihin osallistuneet ampujat Aino Nenonen (vas.), Sonja Myllys ja Sonja Nenonen. Ulla Nenonen Simpeleen Hahlon SM-kisoihin osallistuneet ampujat Aino Nenonen (vas.), Sonja Myllys ja Sonja Nenonen.

Simpeleen Hahlon nuoret ampujat voittivat kaksi Suomen mestaruutta ja kaksi hopeaa viime viikonloppuna Kouvolassa kilpailluissa nuorten SM-kilpailuissa.

Hahlon Aino Nenonen voitti pienoiskiväärin makuuammunnan ja 3x20 laukauksen asentokilpailun Suomen mestaruudet 16-vuotiaiden tyttöjen sarjassa. Makuuammunnan voittotulos oli 407.8 ja kilpailuun osallistui kaksi muuta Hahlon edustajaa, joista Sonja Myllys sijoittui neljänneksi (402.5) ja Sonja Nenonen yhdenneksitoista (392.8).

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Simpeleen Hahlon kolmikko Nenonen-Nenonen-Myllys voitti 16-vuotiaiden tyttöjen joukkuekilpailun yhteistuloksella 1203.1, joka on myös ikäluokan uusi Suomen ennätys. Sekajoukkuein ammutun joukkuekisan voiton vei Kuusankosken Ampujat (Samuli Vainikka, Lauri Tylli ja Pinja Tapio, 1213.9) ja pronssia otti Isonkyrön Metsästys- ja Ampumaseura (Aapeli Rinta-Koski, Nanna Uuttu ja Jesse Riihimäki, 1154.9) - tässä sarjassa Hahlon tyttökolmikko oli toinen.

Asentokilpailussa Hahlo otti kaksoisvoiton, kun Sonja Myllys tähtäsi hopeamitalille Suomen mestari Aino Nenosen vanavedessä. Voittotulos oli 564-23x, Myllyksen hopeatulos 557-15x ja pronssille ampuneen Esbo Skytteföreningin Alexandra Rosenlewin tulos oli 557-14x.

Kommentoi

Hae sivuilta