Julkaistu 
Aleksi Keränen

Heidi Nokelainen ylitti 60 metriä

Heidi Nokelainen palasi 60 metrin paremmalle puolelle muutaman vuoden tauon jälkeen. Arkistokuva. Juha Inkinen Heidi Nokelainen palasi 60 metrin paremmalle puolelle muutaman vuoden tauon jälkeen. Arkistokuva.

Simpeleen Urheilijoiden kasvatti, nykyisin Joensuun Katajaa edustava keihäänheittäjä Heidi Nokelainen kiskaisi eilisiltaisessa Lahden GP:ssä kauden kotimaisen kärkituloksen 60,43. Edellisen kerran hän oli heittänyt yli 60 metriä kesällä 2016, jolloin kyseinen rajapyykki ylittyi yhteensä neljästi. Näistä paras heitto oli 27. elokuuta Lappeenrannassa heitetty oma ennätys 62,13.

Eilinen heitto oli Heidin viidenneksi paras kilpailutulos.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

– Tulos oli ihan hyvä. Työt vielä jatkuvat sen suhteen, että heittoa saisi parannettua. Tämän kauden tärkein kilpailu on elokuun puolessavälissä kilpailtavat Kalevan kisat, Heidi sanoo.

Suomi-Ruotsi -yleisurheilumaaottelun järjestämisestä ei ole vielä tullut päätöstä. Maaottelu olisi tarkoitus kilpailla Tampereen Ratinan stadionilla syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Heidi Nokelainen on keihäänheiton hallitseva Suomen mestari. Lappeenrannassa käydyissä viime vuoden Kalevan kisoissa hänen voittotuloksensa oli 58,70. Hänellä on yhteensä neljä aikuisten SM-mitalia: ensimmäisen Suomen mestaruutensa hän voitti vuonna 2016 (60,98) ja kaksi pronssia ovat tulleet vuosina 2015 (57,04) ja 2018 (53,91).

Kommentoi

Hae sivuilta