Julkaistu 
Lege Pajari-Kosonen

Uukuniemen kirkossa soi myös tänä kesänä

Ihan kaikkea ei koronan takia ole sentään peruttu, vaan osa kesäperinteistä jatkuu tänäkin vuonna. Näihin kuuluvat Uukuniemen kirkossa järjestettävät kesäkonsertit, joista ensimmäinen oli eilen keskiviikkona.

Neljän konsertin sarjan aloitti Parikkalasta kotoisin oleva laulun harrastaja ja seudulla usein ennenkin konsertoinut Liisa Kalliokoski säestäjänään kirkkomuusikko Tatjana Korpelainen.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kaikesta päätellen ihmiset olivat jo poteneet jonkinasteista "kulttuurinälkää", sillä konsertin ohjelmalehtiset loppuivat kesken, kun paikalle tuli 45 kuulijaa. Heille tarjoiltiinkin upea ilta, Liisa Kalliokoski lauloi urkujen säestyksellä muun muassa Mozartia ja Bachia ja pianosäestyksellä suomalaisia säveliä kuten lempisäveltäjänsä Toivo Kuulan Marjatan laulun ja Aamulaulun. 

Seuraava kesäkonsertti on ensi keskiviikkona, silloin esiintyjänä on Parikkalan seurakunnan seurakuntapastori Timo Dahlbacka. 15.7. Uukuniemelle saapuu savonlinnalainen Linna Brass Quintet ja 22.7. kirkossa esiintyy Uukuniemeltä kotoisin oleva Petri Tiainen. 

Kommentoi

Hae sivuilta