Julkaistu 
Anssi Kemppinen

Raija Henttonen Parikkalan kirkkoherraksi

Raija Henttonen sai 15 ääntä kirkkovaltuuston kirkkoherran äänestyksessä. Anssi Kemppinen Raija Henttonen sai 15 ääntä kirkkovaltuuston kirkkoherran äänestyksessä.

Raija Henttonen on valittu Parikkalan seuraavaksi kirkkoherraksi.
Parikkalan seurakunnan kirkkovaltuusto päätti asiasta keskiviikon iltakokouksessaan.
Kirkkoherran valinnasta käytiin suljettu lippuäänestys, jossa Luumäen seurakunnan vs. kappalainen Henttonen sai selvästi eniten ääniä eli 15. Näin toista äänestyskierrosta ei tarvittu, koska hän sai yli puolet äänistä.
Äänestyksessä Kiteen seurakunnan kappalainen Juha Aronen sai kaksi ja Uudenkaupungin kappalainen Samuel Mäkinen yhden äänen.
Jo ennen äänestystä kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja Timo Neuvonen kertoi, että kirkkoneuvosto näki Henttosen muita paremmaksi ehdokkaaksi. Aiemmin kirkkoneuvosto näkemystä ei ole tuotu esiin, koska se halusi, että jokainen valtuutettu sai tehdä oman valintansa.
– Henttonen vastasi ehdokkaista parhaiten niitä erityisiä tarpeita, joita kirkkoneuvosto maaliskuussa asetti. Henttosella oli lisäksi parhaat arvosanat johtamisopinnoista ja haastatteluissa hän antoi helposti lähestyttävän vaikutelman itsestään, sanoi Neuvonen äänestyksen jälkeen.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta