Julkaistu    |  Päivitetty 
Aleksi Keränen

Seurakunnan leirimajan portti säppiin

Seurakuntapastori Timo Dahlbacka sulkemassa leirimajan porttia. Aleksi Keränen Seurakuntapastori Timo Dahlbacka sulkemassa leirimajan porttia.

Parikkalan seurakunnan leirimajan pihan portti laitettiin kiinni perjantai-iltana. Leirimajan yhteydessä oleva frisbeegolfrata on toistaiseksi suljettu.

Pihapiiriin kuuluvaan, heti portin jälkeen vasemmalla sijaitsevaan halkovarastoon oli torstai-iltana murtauduttu takaseinän läpi. Leirimajan grillikatokseen oli tehty tulet näistä varastosta lainatuista haloista ja nuotiopiirissä viihdytty aina yön pikkutunneille saakka.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Leirimajan parkkipaikalla on toistuvasti kokoonnuttu ilta- ja yöaikaan ja parkkipaikan lisäksi frisbeegolfrata on ollut kyseisten kokoontumisten jälkeen siivottomassa kunnossa.

Seurakuntapastori Timo Dahlbacka ja seurakunnan nuorisotyönohjaaja Kristiina Rankila olivat perjantai-iltana paikan päällä iltayhdeksään asti. He sulkivat lähtiessään portin.

– Illan mittaan frisbeegolfradalla kävi jonkun verran heittelijöitä. Nuoria oli kymmenkunta ja aikuisia jokunen. Nuoriso otti ilmoituksen portin sulkemisesta säyseästi vastaan ja asiasta keskusteltiin rakentavasti. Yksittäiset henkilöt ovat tehneet ilkivaltaa, jonka seurauksista kaikki kärsivät, Timo Dahlbacka kertoi.

Dahlbacka ja Rankila sanoivat vahingontekojen olleen toistaiseksi pieniä. Huolestuttavampia asioita ovat olleet ilta- tai yömyöhällä tapahtuneet kokoontumiset sekä varsinkin avotulen tekeminen näin ruohikko- ja metsäpalovaroitusten aikaan.

Kommentoi

Hae sivuilta