Julkaistu 
Lege Pajari-Kosonen

Parikkalan kesäteatterissa "välikesä"

Jos eläisimme normikevättä, Parikkalan kesäteatterissa olisivat jo kuumana käynnissä tulevan näytelmän harjoitukset, kuten pari vuotta sitten, kun muun muassa Reino Kokki treenasi siellä Mummonmökki -näytelmää (kuva).

Mutta nyt elämme koronan vuoksi poikkeusaikoja, ja teatteri Parikanpäreet on päättänyt siirtää tälle kesälle aiotun Latotanssit -musiikkinäytelmän esitykset ensi kesälle. Näytelmää ehdittiin jo harjoitella sisätiloissa viime syksystä, ja sen piti tulla ensi-iltaan kesäkuun lopussa Parikkalan kesäteatterissa.
– Sekä ohjaaja Suvi Rautsiala että näyttelijäkaarti ovat sitoutuneet ensi vuoden näytelmään, ja luvassa on kesällä 2021 suunniteltuakin vauhdikkaammat Latotanssit, lupaa teatteriryhmän markkinointivastaava Iikka Kumara.
Tuleva kesä kuluu kesäteatterin kunnostustöissä, ja myös esitys- ja lauluharjoitukset jatkuvat heti tilanteen salliessa.
Parikkalan toinen harrastajateatteriryhmä, Mikkisteatteri, päätti jo koronarajoitteiden voimaan tultua siirtää tämän kesän näytelmän harjoitukset ja esitykset ensi vuoteen.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta