Julkaistu 
Aleksi Keränen

Vapaamuotoinen vappuajelu

Letkasta löytyi kaikenlaisia kulkuneuvoja kuplamallin kansanautoista jenkkirautoihin. Aleksi Keränen Letkasta löytyi kaikenlaisia kulkuneuvoja kuplamallin kansanautoista jenkkirautoihin.

Parikkalalaisten ja rautjärveläisten autoharrastajien vappuajelu on osa seudun vappuperinteitä. Tänä vuonna ajo suoritettiin vapaamuotoisesti ilman virallisia kokoontumisia ja omassa tahdissa kruisaillen.

Särkisalmen ABC:ltä lähteneet suuntasivat Simpeleen Nesteelle ajaen kylien keskustojen kautta. Simpeleeltä startanneet ajoivat saman reitin, mutta toisin päin eli etelästä pohjoiseen. Parikkalalaisia oli viitisentoista ja simpeleläisiä kymmenkunta. Letkat kohtasivat Simpeleentiellä hieman ennen puolta yhtä. Letkassa ajelleiden lisäksi näkyi muutamia yksittäisiä vappuajelijoita.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Autoharrastajien letka keräsi kohtalaisen vähän katsojia niin Parikkalan kuin Simpeleen keskustaajamien kevyen liikenteen väylille. Muutama utelias kiinnostui tutkailemaan huoltoaseman pihaan parkkeerattuja autoja, josta autokuntien matka jatkui kellä mihinkin: pikniköintikin oli joillain suunnitelmanaan.

Kommentoi

Hae sivuilta