Julkaistu    |  Päivitetty 
Anssi Kemppinen

Sarri Aalto on valittu Kerimäen koulun rehtoriksi

Kuva vuodelta 2015, kun Sarri Aalto oli aloitellut uutena rehtorina Kirjolan koulussa. Leena Pajari-Kosonen Kuva vuodelta 2015, kun Sarri Aalto oli aloitellut uutena rehtorina Kirjolan koulussa.

Kirjolan koulun ja Parikkalan lukion rehtori Sarri Aalto on valittu Kerimäen koulun rehtoriksi.

Valinnasta päätti torstaina Savonlinnan sivistyslautakunta, joka piti kasvatustieteen maisteri Aaltoa kymmenen hakijan joukosta virkaan parhaimpana.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Lautakunnan mukaan Aallolla on vaadittujen tutkintojen lisäksi hyvä ja pitkä kokemus niin opetuksesta kuin rehtorin työstä. Aallolla katsotaan myös olevan lisäkokemusta opetussuunnitelman, oppilashuollon ja koulun toimintakulttuurin kehittämisestä sekä haastattelun perusteella oikea motivaatio tehtävään.

Aalto oli valinnastaan ilahtunut, vaikka ristiriitaista tunnettakin koulun vaihto tuo.

­- Olen onnellinen valinnasta. Nyt työmatka lyhenee ja pääsen niin sanotusti omalle kylälle töihin. Surku kuitenkin Parikkalaa kohtaan, sillä olen saanut täällä tulosalueeni mielestäni hyvin hoidettua ja viihtynyt Parikkalan koulussa. Täällä on hyvä henkilöstö ja heitä tulee ikävä. Tänne jää hyviä työkavereita, sanoo Aalto.

- Suurin syy Kerimäelle hakemiseen oli välimatkan lyheneminen työpaikan ja kodin väliltä. Toiseksi Kerimäellä pystyn vielä paremmin keskittymään rehtorin tehtäviin. Parikkalassa rehtorin tehtäväkuva on aika laaja., sanoo Aalto.

Aallon työ Kerimäellä alkaa heinäkuun alusta.

Kommentoi

Hae sivuilta