Julkaistu    |  Päivitetty 
Toimitus

PaRaS auttaa

Pystytkö auttamaan kotikaranteenissa olevaa esimerkiksi kauppa- tai apteekkiasioinnissa? Haluatko tarjota lastenhoitoapua, ruoka-apua tai auttaa vaikkapa koiran ulkoilutuksessa? Jos haluat tarjota korona-apua Parikkalan-Rautjärven alueella, jätä yhteystietosi ja kuvaus tarjoamastasi avusta Parikkalan-Rautjärven Sanomien sähköpostiin, osoite Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Yhteystietojen jättäminen onnistuu myös lehden Facebook-sivulle yksityisviestiä laittamalla.

Parikkalan-Rautjärven Sanomat julkaisee avuntarjoukset ja apua tarjoavien yhteystiedot sekä sähköisesti (verkkosivut & Facebook) että lehdessä torstaisin. Apua kauttamme voivat tarjota yksityiset ihmiset.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

On tärkeää, että kerrot yhteystietosi: kerro minkälaista apua tarjoat ja millä alueella sekä ilmoita koko nimesi (sekä etu- että sukunimesi) ja yhteystiedot, joista avuntarvitsija sinut tavoittaa. Emme julkaise nimettömiä tai nimimerkillä jätettyjä avuntarjouksia.

Apua tarvitseva ottaa suoraan yhteyttä apua tarjonneeseen. Avuntarvitsija ja -tarjoaja sopivat keskenään avusta tarkemmin. Listaa auttajien yhteystiedoista päivitetään sitä mukaa, kun uusia avuntarjouksia tulee.

Jos haluat tarjouksesi myöhemmin pois listalta, olethan yhteydessä sähköpostitse toimitukseen, osoite Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Parikkala:

Aydin Sen, 040 5220 031 tai 05 470 064 - kaikki mahdollinen apu

Simpele:

Eeva Pajari-Immonen, 040 759 6258 - kauppa- ja apteekkiasioissa avustaminen

Kommentoi

Hae sivuilta