Julkaistu 
Lege Pajari-Kosonen

Kaakonranta menee kiinni jo tänään

Etelä-Karjalan Osuuskaupan matkailu- ja ravintolatoimialaa koskevat yhteistoimintaneuvottelut on saatu päätökseen.
Yhteistoimintaneuvottelujen lopputuloksena koko Eekoon matkailu- ja ravintolatoimialan henkilöstö lomautetaan, pois lukien osa esimiehistä. Lomautettavien määrä on noin 200 henkilöä.
Viisi Eekoon ravintolaa suljetaan toistaiseksi tästä päivästä lukein, ja joukossa on myös Parikkalan Kaakonranta. Muut suljettavat paikat ovat  The Old Corner Bank,  Cafe Mylly ja Kehruuhuone Lappeenrannassa.

Parikkalan keskustassa, S-marketin kiinteisössä viime vuoden huhtikuussa avattua Ravintola Kaakonrantaa uhkaa lopullinen sulkeminen tämän kuun lopussa. Eekoon matkailu- ja ravitsemuskaupan johtajan Aleksi Vuorinteen mukaan ravintolaa ei monista yrityksistä huolimatta ole saatu kannattavaksi. 

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

- Joskus tavoitteisiin ei vain päästä, ja koko toiminta on arvioitava uudelleen, Vuorinne toteaa mutta kieltää, että ravintolan sulkemispäätös vajaan vuoden toimimisen jälkeen olisi mitenkään hätiköity.

Kaakonrannasta ehti tulla monelle suosittu pubivisapaikka, sillä lauantaisin järjestetty visailu veti ravintolan lähes aina täyteen, ja joukkueita oli mukana toistakymmentä. Kesällä ravintolan terassi oli monen mielestä seutukunnan paras ainakon näköaloiltaan.

Lisää aiheesta tämän torstain printti- ja digilehdessä.

Kommentoi

Hae sivuilta