Julkaistu    |  Päivitetty 
Anssi Kemppinen

Simpeleen, Parikkalan ja Etelä-Karjalan osuuspankit yhteen

Simpeleen Osuuspankin jäsenet kokoontuivat tiistaina osuuskunnan kokoukseen. Anssi Kemppinen Simpeleen Osuuspankin jäsenet kokoontuivat tiistaina osuuskunnan kokoukseen.

Etelä-Karjalaan syntyy maakunnallinen osuuspankki.
Etelä-Karjalan, Parikkalan ja Simpeleen Osuuspankit yhdistyvät syyskuun alussa. Asia ratkesi tänään tiistaina, kun Etelä-Karjalan ja Parikkalan Osuuspankkien edustajistot ja Simpeleen Osuuspankin osuuskunta päättivät yhdistymisestä samaan aikaan pidetyissä omissa kokouksissa.
Simpeleen työväentalolle pidettyyn Simpeleen osuuskunnan kokoukseen oli saapunut yli 70 pankin jäsentä. Päätös yhdistymisestä oli yksimielinen, eikä Parikkalankaan kokouksessa tarvittu äänestystä.
– Parikkalan ja Simpeleen Osuuspankkien hallitukset tekivät hyvässä yhteishengessä perusteellisen selvityksen yhdistymisvaihtoehdoista ja olivat yksimielisesti yhdistymisen kannalla. Osuuskunnan ja edustajiston kokouksessa Etelä-Karjalan Osuuspankki nähtiin selvästi parhaana vaihtoehtona palvelukyvyn ja maakunnallisuuden näkökulmasta. Voimien yhdistäminen antaa meille hyvät lähtökohdat vastata asiakkaiden tarpeisiin ja parantaa palvelukykyä pitkälle tulevaisuuteen, sanoi OP Simpeleen hallituksen puheenjohtaja Timo Saukkonen osuuspankkien tiedotteessa.
Tiistaina myös Luumäen edustajisto kokoontui päättämään asiasta. Luumäellä kuitenkin päätettiin äänestyksessä, että Luumäen Osuuspankki jatkaa itsenäisenä.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta