Julkaistu    |  Päivitetty 
Anssi Kemppinen

Osuuspankkien yhdistyminen yhä lähempänä

OP Etelä-Karjala, Luumäki, Simpele ja Parikkala alkoivat neuvotella yhdistymisestä toden teolla viime vuoden lopussa.OP Savitaipale jättäytyi neuvotteluiden aikana pois.  Anssi Kemppinen OP Etelä-Karjala, Luumäki, Simpele ja Parikkala alkoivat neuvotella yhdistymisestä toden teolla viime vuoden lopussa.OP Savitaipale jättäytyi neuvotteluiden aikana pois.

Etelä-Karjalaan suunniteltu maakunnallinen osuuspankki on ottanut ison askeleen eteenpäin.

Neljän pankin eli Etelä-Karjalan, Luumäen, Simpeleen ja Parikkalan Osuuspankkien hallitukset allekirjoittivat tänään tiistaina pankkien sulautumissuunnitelmat Lappeenrannassa.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Yhdistymisestä päätetään tammikuun loppupuolella, kun Etelä-Karjalan, Luumäen ja Parikkalan Osuuspankkien edustajistot pitävät kokouksensa ja Simpeleen Osuuspankin osuuskunnan kokoontuu. Uusi yhdistynyt Etelä-Karjalan Osuuspankki aloittaisi toimintansa syyskuun alussa ensi vuonna.

Neljän pankin tiedotteen mukaan uuden Etelä-Karjalan Osuuspankin kotipaikka ja pääkonttori olisivat Lappeenrannassa. Sulautuvien osuuspankkien nykyiset konttorit säilyisivät vähintään kuusi vuotta ja siten, että niissä on tarvittava henkilöstö.

Omistaja-asiakkaille ja muille asiakkaille pankkien sulautuminen ei pankkien mukaan aiheuta vaivaa. Asiakkaan ei tarvitse tehdä muutoksia ja tilinumerot, kortit tunnuslukuineen, verkkopalvelutunnukset sekä muut pankkipalvelut säilyvät ennallaan.

Pankkien mukaan maakunnallinen pankki pystyy tarjoamaan nykyistä laajemmat palvelut niin henkilö- kuin yritysasiakkaille.

Kommentoi

Hae sivuilta