Julkaistu 
Lege Pajari-Kosonen

Parikkala yhdistää edelleen

Kun tiet ovat kerran yhtyneet, niille on helppo palata aina uudelleen. Tämä voisi päteä niihin Parikkalan yhdistämiin nuoriin, jotka jo useiden vuosien ajan ovat kokoontuneet kotipaikkakunnalla ainakin kerran vuodessa.

Tänä vuonna se päivä on tänään lauantaina, kun aurinko paistaa ja loppukesä on kukkeimmillaan.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Paikalla on noin vuosina 1990-1993 syntyneitä parikkalalaislähtöisiä naisia ja miehiä, mutta joukkoon on vuosien varrella liittynyt myös puolisoita ja kavereita -  kuten tänäkin vuonna helsinkiläinen Pasi, joka saapui Parikkalaan viime yönä ensimmäistä kertaa elämässään.

- Minut vietiin ennalta ilmoitamatta keskellä yötä Patsaspuistoon. Se oli varmaan elämäni pelottavin kokemus! mies tilitti mutta sanoi ensivaikutelman kunnasta muuten olevan pelkästään positiivinen. Kaunis ympäristö, kivat ihmiset.

Kaveriporukan päivä alkoi juuri äsken Kaakonrannan terassilta, josta se jatkuu rannalle erilaisten kisailujen pariin. Lajit ovat vielä yllätys monelle osallistujallekin, kertoivat Johanna Rita ja Sami-Pekka Muttonen.

Iltapäivällä siirrytään pitsalle Assalle, jonka jälkeen ilta jatkuu muualla. Erittäin iloisia osallistujat ovat siitä, että Parikkalan keskustassa on jälleen parikin ravintolaa, tapahtuman alkuperäinen idea on "Parikkala-Appro" eli yliopisto-opiskelijapiireistä tuttu toiminallinen baarikierros.

Lisää tapaamisen tunnelmista ensi viikon lehdessä!

Kommentoi

Hae sivuilta