Julkaistu    |  Päivitetty 
Tuire Haverinen, Anssi Kemppinen

Digilehti-sovellus on uudistunut - tässä ohjeita

Digilehden kirjautumisessa on ollut lukijoilla ongelmia. Anssi Kemppinen Digilehden kirjautumisessa on ollut lukijoilla ongelmia.

Parikkalan-Rautjärven Sanomilla uusi digiasiakkaiden kirjautumispalvelu

Parikkalan-Rautjärven Sanomat on ottanut käyttöönsä uuden digiasiakkaiden kirjautumispalvelun. Osalla lukijoista on ollut sen takia sisäänkirjautumisongelmia järjestelmään.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Muutoksen vuoksi sisäänkirjautumisosoite on muuttunut ja pääset jatkossa kirjautumaan tilaajatunnuksilla tästä: https://punamustamedia.portal.worldoftulo.com

Uuden palvelun vuoksi asiakkaiden tulee kirjautua palveluun uudelleen. Käyttäjätunnuksenasi toimii tilaukseesi liitetty sähköpostiosoitteesi.

Mikäli olet unohtanut salasanasi tai et pääse kirjautumaan sillä sisään, pääset vaihtamaan sen klikkaamalla kirjautumissivuilla kohtaa "Oletko unohtanut salasanasi" tai tästä linkistä: https://punamustamedia.portal.worldoftulo.com/Login/RequestPasswordReset

Kirjautumispalvelun muutoksen vuoksi voit joutua vaihtamaan salasanasi myös, jos et ole viime aikoina käyttänyt tunnuksiasi aktiivisesti.

Mikäli olet tilaaja, mutta sinulla ei ole vielä tunnuksia digipalveluihin, voit aktivoida ne klikkaamalla kirjautumisikkunassa kohtaa "Luo tunnukset" tai osoitteessa: https://punamustamedia.portal.worldoftulo.com/Registration/Lookup

Luo itsellesi uudet tunnukset myös, mikäli uusi kirjautumispalvelu ei tunnista sähköpostiosoitettasi. Digitunnusten aktivointiin tarvitset sähköpostiosoitteen, asiakasnumerosi ja postinumerosi. Asiakasnumerosi löydät laskustasi. Voit myös kysyä asiakasnumeroasi myös: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittamalla numeroon 010 230 8900.

Kommentoi

Hae sivuilta