Julkaistu    |  Päivitetty 
Anssi Kemppinen

PaU hävisi viiden erän ottelun

Parikkalan iskut löysivät toisinaan hyvin ohi Passareiden torjunnan. Anssi Kemppinen Parikkalan iskut löysivät toisinaan hyvin ohi Passareiden torjunnan.

Parikkalan Urheilijat hävisi sunnuntaina lentopallon kakkosen jatkosarjan ottelussa Mikkelin Passareille erin 2-3 (16-25,25-22,20-25,25-22,6-15). Kotijoukkue aloitti ja lopetti pelin ailahtelevasti, mutta esitti muuten tasokasta peliä Parikkalahallissa.

– Viides erä ei mennyt hyvin. Se oli meiltä vähän hengetön ja helppo. Väsymystä ei ollut, mutta ehkä huono alku heijastui. Ei luotettu itseemme. Muuten semihyvä peli meiltä, sanoi PaUn pelaaja-valmentaja Sami Muukkonen.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Passarit veikin ensimmäisen erän selvästi. Toiseen erään parikkalalaiset paransivat peliään joka alueella, varsinkin iskulyönneissä ja syötöissä. Erän loppupuolella kotijoukkueelle tuntui hiipivän hyvän olon tunne pelipaitaan ja johto kutistui. Erä meni kuitenkin PaUlle.

Kolmas erä oli tasaisin, mutta puolivälissä Passarit sai muutaman pisteen eron ja piti sen loppuun. Erässä tuli esiin Passareiden juonikkaammat syötöt, jotka käänsivät palloja vieraille. Neljännessä erässä kotijoukkue sai erän loppupuoliskolla hengen päälle ja vei erän jännittävien hetkien jälkeen. Hyvä peli innosti myös yleisön kannustamaan äänekkäämmin omaa joukkuetta.

Hyvä neloserä ei kuitenkaan kestänyt viidenteen erään. Passarit karkasi siinä 1-5 johtoon ja ero säilyi lähes samanlaisena erän loppuun. Erässä tuli esille vieraiden hyvät kyvyt nostaa iskulyöntejä takaisin peliin. 

Viikon päästä sunnuntain ottelusta on jo seuraava kotiottelu Karpaaseja vastaan.

– Pikkuisen lisää huolellisuutta meiltä, niin peli paranee, sanoi Muukkonen

Kommentoi

Hae sivuilta