Julkaistu    |  Päivitetty 
Anssi Kemppinen

Verkkopelitapahtuma keräsi Parikkalaan 180 pelaajaa

Tietokonepelien pelaaminen käy välillä urheilulliseksi. Anssi Kemppinen Tietokonepelien pelaaminen käy välillä urheilulliseksi.

Parikkalan perinteinen verkkopelitapahtuma Skynett Langames huipentui myöhään torstaina pelien loppukarsintoihin ja finaaleihin. Käynnissä olivat muun muassa CS:GO eli Counter-Strike: Global Offensive ja LoL eli League of Legends –pelit
- Tänään pelit huipentuvat finaaleihin. Mutta ei meillä ole ammattilaistouhua, vaan painopiste on pelata rennosti ja pitää hauskaa, sanoi torstaina Antti Tykkyläinen, joka on tapahtuman toinen pääjärjestäjistä.
Silti turnauksen parin joukkueen väliin piti rakentaa tapahtumassa sermi, koska toisella joukkueella oli näköyhteys toisen joukkueen pelaajien näytöille. Jotkut ryhmät siis pelaavat tosissaan, mutta reilun 180 pelaajan joukossa suurin osa oli tosiaan tullut rentoutumaan.
- Jos tulee häviö, niin sitten otetaan uudestaan. Ollaan tultu pitämään hauskaa ja pelaamaan. Mukavalta täällä tuntuu, kun saa pelasta, sanoi Eki Roisko, joka oli tullut Mikael Monosen kanssa tapahtumaan ensimmäistä kertaa.
Ensimmäisenä yönä punkaharjulaiset Roisko ja Mononen olivat nukkuneetkin, mutta torstain ja perjantain välinen yö oli tarkoitus olla kokonaan valveilla.
- Voi tässä konepaikalla pitää vaikka 15 minuuttia välillä silmiä kiinni. Pitsaa ja hampurilaisia on syöty ruuaksi, sanoi Roisko.
Keskiviikkona alkanut tapahtuma päättyy tänään perjantaina. Tapahtuma pidetään Parikkalan liikuntahallissa ja nukkumapaikat ovat viereisessä koulussa.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta