Julkaistu    |  Päivitetty 
Anssi Kemppinen

Työnseisaus sulki Simpeleen ja Parikkalan Osuuspankit

Henri Jokisola kävi kauppareissulla tarkistamassa onko pankki kiinni. Käteishuolia hänellä ei ole ja pankkiinkin pääsee taas maanantaina. Anssi Kemppinen Henri Jokisola kävi kauppareissulla tarkistamassa onko pankki kiinni. Käteishuolia hänellä ei ole ja pankkiinkin pääsee taas maanantaina.

Rahoitusalan työnseisaus on sulkenut niin Simpeleen kuin Parikkalankin Osuuspankkien ovet. Pankit ovat suljettuna tänään torstaina ja perjantaina.

Osuuspankin tiedotteen mukaan verkko- ja mobiilipalvelut sekä käteisautomaatit ja korttipalvelut toimivat normaalisti, mutta palveluissa voi esiintyä hitautta.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

- Automaatin toiminnassa voi olla häiriöitä, jos ylläpitopalvelu ei toimi normaalisti. Pankkikortilla voi nostaa käteistä K-kaupoista ja R-kioskeilta. Kortin haltijalla ei pitäisi olla hätää, sanoo Simpeleen Osuuspankin toimitusjohtaja Asko Imppola.

Henri Jokisola kävi aamulla kauppareissulla tarkistamassa, onko Parikkalan Osuuspankki todella kiinni.

-Ei minulla rahahuolia tule. S-tili on auki, että ei tule ongelmia, sanoi Jokisola

Jos pystyy nostamaan käteistä vain pankeista, niin silloin asiakas on rahan tarpeessa vaikeuksissa.

- Sillä puolella ei ole mitään tehtävissä. Uskon, että pankin ovella käy asiakkaita yrittämässä sisään. Olemme tiedottaneet ovien sulkemisesta Facebookissa, netissä ja seinässä, mutta tämä joulunaika on tiedotuksellisesti haastavaa. Ihmisillä, kun on muutakin, kuin seurata pankkimaailmaa, sanoo Imppola.

Myös Parikkalan Oma Säästöpankki on kiinni tänään ja perjantaina. Se taas ei ole varmaa, onko syynä työnseisaus.

Kommentoi

Hae sivuilta