Julkaistu    |  Päivitetty 
Anssi Kemppinen

Tekonurmi viheriöi Simpeleellä

Reijo Erin poisti kentältä työvälineitä ennen hiekan levitystä. Anssi Kemppinen Reijo Erin poisti kentältä työvälineitä ennen hiekan levitystä.

Simpeleen hiekkatekonurmi nousi nopeasti Simpeleen koulun viereiselle hiekkakentälle. Viime viikolla aloitettu asennus oli jo maanantaina hiekkalevitystä vaille valmis.
Tekonurmen asentavan yrityksen Saltexin työntekijän Reijo Erinin mukaan nurmea oli maanantaihin mennessä tehty vain neljä päivää. Eikä sateella kaikkea työtä edes vointut tehdä.
– Seuraammekin näissä töissä tarkasti säätiedotusta, sanoi Erin kymmenen vuoden kokemuksella.
Työtä on helpottanut kentän pohjatyöt, jotka Rautjärven kunta oli tehnyt etukäteen. Erinin mukaan pohjatyöt oli pääosin hyvin tehty.
Kenttä täyttää virallisen jalkapallo-ottelun mitat. Ison kentän lisäksi kentästä löytyvät kahden pienemmän jalkapallokentän ja pesäpallon rajaviivat. Kenttä on sekä koululaisten että muiden liikkujien käytössä.
 Hiekkatekonurmi maksoi 146 000 euroa. Lisäksi kentän ympärille tulee aidat, jolloin kokonaissumma nousee noin 160 000 euroon. Investointiin on saatu avustusta muun muassa veikkausvoittovaroista.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta